• 0

Luther Vandross: Greatest hits

0 out of 5

252,00 kr

1 i lager (kan restnoteras)

Artikelnr: HL00306757 Kategorier: , , Etiketter: , ,


Sång, piano, gitarrackordboxar

21 of His Best Songs



  1. Going In Circles
  2. Heaven Knows
  3. Your Secret Love
  4. I Can Make It Better
  5. Always And Forever
  6. Superstar
  7. Any Love
  8. Dance With My Father
  9. The Best Things In Life Are Free
  10. Endless Love
  11. Here And Now
  12. Don’t Want To Be A Fool
  13. Give Me The Reason
  14. How Many Times Can We Say Goodbye
  15. Little Miracles (Happen Every Day)
  16. Never Too Much
  17. The Rush
  18. She Won’t Talk To Me
  19. Stop To Love
  20. There’s Nothing Better Than Love
  21. til My Baby Comes Home

Ytterligare information

Vikt0,50 kg


Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Luther Vandross: Greatest hits”
Behöver du hjälp med köpet?