Köpvillkor

Vår lagerstatus stämmer som regel och du får dina varor inom 1-3 arbetsdagar. Skulle det inte gå att leverera en beställd produkt inom sju arbetsdagar av någon anledning så meddelar vi det via e-post eller telefon. Behöver du produkten snabbt, hör av dig till oss via mail: info@gottfridjohansson.se eller telefon 08-20 21 21

Eftersom vi delar lager med butiken kan det ibland hända att vi inte hunnit uppdatera vissa av våra mer ovanliga varors lagerstatus på hemsidan. Om du planerar att åka till vår butik för att handla en vara som du hittat på webbsidan kan det vara en bra idé att du hör av dig för att bekräfta att varan finns i butiken och då kan vi även lägga undan den åt dig.

Ålder

Du måste vara 18 år för att beställa varor hos  Gottfridjohansson Musikinstrumenthandel. Beställningar av kunder under 18 år måste vara godkända i noteringsfältet i kassan av målsman med namn och telefonnummer i annat fall makuleras ordern.   

Priser

Alla priser är i svenska kronor, inklusive mervärdesskatt. Vi reserverar oss för faktafel, prisändringar och eventuella omständigheter som vi ej kan råda över, t.ex. ändrad momssats. 

Fraktkostnad

Postens porto tillkommer. Ej uthämtade varor debiterar vi 350 SEK per försändelse. 

Beställningsvara

Beställningsvara, kontakta butiken  innebär att varan beställs från vår leverantör när du beställer den av oss.

Säkra betalningslösningar

Vi samarbetar med  Payson AB  som hanterar och administrerar internetbetalningar tryggt och säkert. Payson AB är certifierade enligt standarden PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) vilket innebär att de uppfyller de hårda säkerhetskraven för korthantering som gemensamt ställs av de internationella kortvarumärkena; Visa, Mastercard, American Express, JCB och Discover Card (inklusive Diners Club).

Vi lämnar inte ut registrerade personuppgifter till utomstående part. Du som konsument har dock rätt att begära utdrag av registrerade uppgifter under förutsättning att förfrågan sker från samma epostadress som finns i registret.

Garanti?

Vi på  Gottfridjohansson Musikinstrumenthandel  vill att du som kund känner dig trygg hos oss. Vi ger dig därför 12 månader garanti på alla produkter i vårt sortiment. Garantin omfattar s.k. ursprungsfel.

Garantin omfattar inte följande:

• Tapp-, fuktskador eller annan yttre åverkan
• Reparationer av produkter som installerats felaktigt
• Reparation av produkt som saknar serienummer eller inköpshandling

Vid reklamation av produkt med fel enligt punkterna ovan, tillkommer en kostnad om 295 kr i det fall du vill ha produkten tillbakasänd efter undersökning.
 

Garanti för företag?

Vid köp i egenskap av företag gäller villkor enligt Köplagen.   

Reklamation

Om din vara går sönder vänder du dig till vår support. Ta kontakt med vår support via  gottfrid.johansson@telia.com  eller telefonnummer    08-20 21 21  så tar de dina uppgifter och skickar ett meddelande med den information du behöver för att skicka varan till oss. 
 
Betalning

Onlinebetalning
Hos oss kan du betala online med VISA och Mastercard. Vi arbetar även med Payson 

RETUR

Vi ger 14 dagars returrätt. Gäller inte för munspel om plomberingen är bruten, för andra varor gäller att produkten är oanvänd för att retur- och bytesrätt ska gälla.
För att hantera en retur vad god och kontakta oss.
Ni kan ej skicka varor mot efterkrav till oss eller låta bli att hämta ut försändelser.
Ej utlösta paket debiteras med 350kr.

Returfrakten
Om du ångrar dig vid internet- eller postorderköp får du själv betala returportot.  

Detta kan du läsa mer om på  konsumentverket.se