Selections from Chess

0 out of 5


Beställningsvara, fördröjd leveranstid

Artikelnr: AM944955 Kategorier: ,


Tim Rice
Benny Andersson
Björn Ulvaeus

Sång, Piano, Ackordanalys

  1. Anthem
  2. Bangkok/One Night In Bangkok
  3. Chess
  4. Embassy Lament
  5. Heaven Help My Heart
  6. I Know Him So Well
  7. Merano
  8. Mountain Duet
  9. Pity The Child
  10. Quartet (A Model Of Decorum And Tranquillity)
  11. The American And Florence/Nobody’s Side
  12. Where I Want To Be
  13. You And I


Mer information

Vikt0.35 kg
Behöver du hjälp med köpet?